fbpx Skip to content
Wat is Broer

Behandelingen

Wij zijn BROER! biedt jongeren een unieke behandelmethode. Tijdens onze aanpak zullen wij vooral de kwaliteiten van jongeren gebruiken en ontwikkelen. De jongeren zullen bij ons volop mogelijkheden krijgen om te groeien, op zowel inzichtelijk als op maatschappelijk gebied.

Is onze behandeling passend voor de hulpvraag, gaan we zo snel mogelijk starten. Alles in goed overleg met elkaar, en eventueel betrokken partijen (denk aan school, werk enzovoort).

Wij behandelen

Verslavingen

Gedragsproblemen 

verslavingen

Verslavingen 

Psychische problemen

Heeft u vragen over onze behandeling, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord! 

HET LEVENSVERHAAL
VAN STERN

“Van suïcidale gameverslaafde naar levenslustige jongeman”

Nazorg

Wij zijn BROER! biedt een intensieve behandeling aan en na acht weken wordt die in de meeste gevallen gesloten. Mocht er nog extra behandeling nodig zijn, kunnen we dat bieden in een vervolgbehandeling (poliklinisch). Los daarvan, willen wij de verbinding met alle jongeren doorzetten. Zij zijn nu een onderdeel van onze familie en daarom biedt Wij zijn BROER! de mogelijkheid aan voor terugkomdagen: de BROER!-meetings. Deze meeting wordt twee keer in de week gehouden en geleid door de jongeren zelf. Altijd in de aanwezigheid van BROER!-personeel om zo nodig bij te springen en de veiligheid te blijven waarborgen.

Voor overige problemen, vragen enzovoort staat de deur altijd open! Wel is het handig om even te bellen van tevoren.