fbpx Skip to content
info over verwijzers

We kijken niet naar
wat iemand doet

maar waarom

info over verwijzers

We kijken niet naar
wat iemand doet

maar waarom

Wij zijn BROER! is er voor alle jongeren tussen de 13-21 jaar met psychische problemen, gedragsproblemen en/of verslavingsproblemen. We kijken niet naar wat iemand doet, maar waarom en gaan uit van de kwaliteiten die elke jongere heeft. Ons programma is gebaseerd op herkenning, samenwerking en veiligheid.

Wat doen we?

Wij zijn BROER! is een unieke, groepsgerichte dagbehandeling. Ontstaan vanuit een behoefte om zorg te bieden aan jongeren die zijn vastgelopen, soms na al verschillende ervaringen met hulp te hebben gehad. Wat we bieden is een intensief traject van 8 weken lang, 6 dagen in de week. Wij zijn BROER! staat voor familie, voor samenwerken. Samen met ons team, de jongeren en ouders. Overdag leren bij ons, en ’s avonds in de eigen omgeving toepassen.

Kies voor een
nieuwe koers

Het intensieve programma bestaat o.a. uit:

  • Individuele behandelsessies (denk aan psycho-educatie, CGT, ERT, EMDR enz.)
  • Groepssessies (inzicht gevende en groepsdynamische therapie)
  • Systeemtherapie (patronen doorbreken, opnieuw verbinden met elkaar)
  • Begeleidingsactiviteiten (activeren, ontdekken van kwaliteiten, activiteiten gericht op zelfbeeld, emoties, grenzen, exposure enz.)
  • Farmacotherapie (indien gewenst)

Ons multidisciplinair team bestaat voor een gezond deel uit ervaringsdeskundigen, en het is de combinatie van al onze professionals die er voor zorgt dat een jongere echt gezien en geholpen wordt!

Maak hier meteen een afspraak

Check hier de actuele wachttijden