fbpx Skip to content

Het
levensverhaal
van Rianne

Het
levensverhaal
van Rianne

"Op de basisschool werd ik gepest.
"Dit niet meer", besloot ik vooraf aan de middelbare school."

‘Ik ging de leraren uitschelden, werd de klas uitgestuurd en op mijn veertiende stond ik buiten te blowen. 

Mijn moeder was toen al even overleden en ik woonde bij mijn vader. Hij zette me uit het huis op mijn vijftiende. Ik voelde me eenzaam en depressief en zag hulpverlener na hulpverlener. Een tijdje zorgde mijn tante voor me. Het ging beter, even was ik clean, totdat ik op mijn zeventiende een zelfmoordpoging deed.
Naar Spanje, een nieuwe behandeling, om later in Nederland weer de fout in te gaan.
Op mijn moeders verjaardag was er een explosie in mijn appartementencomplex. Ik kon daar niet blijven en moest naar mijn tante. De hele tijd dacht ik: ‘Heb ik wel genoeg drugs bij me?’ En ik dacht ook: ‘Dit leven wil ik niet meer.’

Heeft u vragen over onze behandeling, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord! 

"Bij BROER gebeurde iets nieuws. Ze begrepen me, hadden me door"

Ik hoorde van anderen over Wij Zijn Broer. Maar ik had alle soorten therapie al gehad, dus waarom zou dit wel werken? ‘Als dit niet werkt, is het klaar,’ dacht ik toen. Best wel dramatisch en overdreven, maar op dat moment voelde het echt zo.

Bij BROER gebeurde iets nieuws. Ze begrepen me, hadden me door. Opeens wist ik het een keer niet beter dan de behandelaren.  Ze gaven me het vertrouwen en de erkenning dat ik het niet alleen moest doen. Hard soms, maar liefdevol. Hier ben je geen dossier dat afgewerkt moet worden. Je bent een persoon dat geholpen wordt.’