fbpx Skip to content

Het
levensverhaal
van Roy

Het
levensverhaal
van Roy

“ Mijn zelfbeeld werd de grond in geduwd en ik vond niks meer leuk om te doen.”

Vanaf de basisschooltijd voelde ik mij niet geaccepteerd, niet thuis en niet op school, werd gepest en er was elke dag ruzie thuis. Mijn zelfbeeld werd de grond in geduwd en ik vond niks meer leuk om te doen. Het leven werd uit me gezogen. Voor mij was gamen hiervoor de oplossing. Op de lange termijn kropte ik de dingen die mij pijn deden alleen maar op en zag gamen als ontsnapping uit de realiteit.

Thuis en op school werd ik niet geaccepteerd in hoe ik was en ook qua handelingen kon alles beter. Naar mijn gevoel waren mijn pogingen tot het trots maken van de mensen om me heen keer op keer weer een droom gemaakt wat niet uitkwam in plaats van dat het werkelijk gebeurde. Dit zorgde ervoor dat ik een zeer dominante persoonlijkheid op aan het bouwen was naar de mensen in mijn gezin en al mijn gedachten waren bij voorkeur negatief.

HET LEVENSVERHAAL
VAN ROY

“Ik wilde op een gegeven moment niets liever dan gamen en gamen alleen”

Op de middelbare school en in mijn algemene omgeving was ik altijd super onzeker. Voelde mij te lelijk, te klein, te dun en ga zo maar door. Waar ik ook was durfde ik niet mezelf te zijn. Bij feestjes werd ik nooit uitgenodigd en er werden vaak grapjes met me uitgehaald. Dagelijks werd er met mij omgegaan alsof ik een raar persoon was. Dit was voor mij de lastigste periode in mijn leven en ik deed net alsof er allemaal niks aan de hand was. Ik hield een blij masker op om maar niet te laten merken dat ik er last van had. Ik lachte alles weg maar achter elke lach zat diep van binnen een traan die smeekte naar vrijheid en acceptatie.

Doordat ik dit een hele lange tijd bleef doen creëerde ik een onzichtbare muur voor mezelf die ervoor zorgde dat ik heel makkelijk kon omgaan met alle negatieve gebeurtenissen in mijn leven. Hier kwam ook een standaard negatief en levenloze mentale staat bij kijken want dit was de makkelijkste manier om maar niet te voelen.

Heeft u vragen over onze behandeling, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord! 

"De pijn die ik toen heb moeten ervaren was ondraaglijk en vanaf dat moment ging het alleen nog maar meer bergafwaarts"

Ik wilde op een gegeven moment niets liever dan gamen en gamen alleen. In mijn 3e middelbare schooljaar ging ik niet over vanwege het vele gamen. Uiteindelijk in het jaar daarop was het mij gelukt het en ik ging over naar het examenjaar. Ook dit jaar had ik wederom niet gehaald vanwege het vele gamen om maar niet te doen en te voelen wat mij somber maakte en een fijne vorm van acceptatie te kunnen voelen.

Na het uiteindelijk wel behalen van mijn diploma ben ik gestopt met school en begon ik nog meer te gamen dan eerst. Dit ging zo’n 2 jaar door en raakte mijn vriendin kwijt… De pijn die ik toen heb moeten ervaren was ondraaglijk en vanaf dat moment ging het alleen nog maar meer bergafwaarts. Naast het gamen kwam nu ook het bijna dagelijks blowen met mijn vrienden. Met deze vrienden voelde ik me geaccepteerd en ik hoefde niet meer weg te rennen. Mijn dagritme veranderde in laat opstaan en
dan tot laat in de middag gamen, vervolgens ging ik dan 3 uurtjes te werk en ging ik vanuit werk met vrienden afspreken waar ik dan ook mee ging blowen. Dit patroon speelde zich af bijna 5 dagen in de week en soms wel is meer.

" Door WijZijnBroer en mijn eigen inzet heb ik een super goede basis voor mezelf gecreëerd om verder te kunnen bouwen en om mijn persoonlijke groei en mentale staat voort te zetten."

Ik wilde dit leven niet meer en als dit zo door ging dan was een thuis voor mij niet meer mogelijk. Door mijn zus heb ik WijZijnBroer ontdekt en heb mezelf uiteindelijk ingeschreven. Dezelfde dag nog kreeg ik een belletje van Mike en mocht binnen een week op intakegesprek. 

Door WijZijnBroer en mijn eigen inzet heb ik een super goede basis voor mezelf gecreëerd om verder te kunnen bouwen en om mijn persoonlijke groei en mentale staat voort te zetten. Op dit moment zit ik in de beste mentale staat van mijn leven en heb ik een duidelijk doel voor ogen! 

Tegenwoordig sta ik om 6 uur op, ga vervolgens mediteren, en maak ik een dagplanning. Ik doe weer een opleiding maar ook lees ik nu graag boeken over zelfontwikkeling en het masteren van je mindset. Ik ben ontzettend gedreven en positief geworden maar ik ben vooral trots en blij met mezelf!

Dit levensverhaal is geschreven door Roy