fbpx Skip to content
Nazorg

Wij bieden een intensieve
behandeling aan van
acht weken

AANMELDEN
Nazorg

Wij bieden een intensieve
behandeling aan van
acht weken

AANMELDEN

Nazorg

Wij zijn BROER! biedt twee vormen van behandeling. De behandeling die wij aanbieden is afhankelijk van de zorgzwaarte. Deze wordt uitgevraagd tijdens de kennismakingsfase (hulpvraag, pre-intake/intake). De twee vormen van behandeling zijn:

 • Een unieke, groepsgerichte dagbehandeling. Een intensief traject van 8 weken lang, 6 dagen in de week. Het multidisciplinaire team staat klaar om samen met de jongeren de doelen te behalen. We bieden een mooie mix van groepssessies, individuele behandeling, systeemgesprekken en activiteiten om te ontdekken wie je bent en waar je kracht ligt.
 • Een unieke, poliklinische behandeling, gericht op het individu. De intensiteit van de behandeling (x aantal contactmomenten per week, gedurende x aantal weken/maanden) is afhankelijk van de hulpvraag. Het multidisciplinaire team staat klaar om samen met de jongeren de doelen te behalen. We bieden een mooie mix van individuele behandeling, systeemgesprekken en (afhankelijk van de zorgzwaarte van de hulpvraag) ook activiteiten om te ontdekken wie je bent en waar je kracht ligt.

Wij zijn BROER! biedt twee vormen van behandeling aan. Een intensieve dagbehandeling en een poliklinische behandeling. Bij de intensieve dagbehandeling wordt deze in de meeste gevallen na acht weken gesloten.
Mocht er nog extra behandeling nodig zijn, kunnen we dat bieden in een vervolgbehandeling (poliklinisch). Los daarvan, willen wij de verbinding met alle jongeren doorzetten. Zij zijn nu een onderdeel van onze familie en daarom biedt Wij zijn BROER! de mogelijkheid aan voor een terugkomdag;

  • Kom & Connect
   Iedere donderdag van 16:30 – 18:00 uur. Hier is ruimte om sil te staan bij afgelopen week en de uitdagingen die eenieder tegenkomt.
  • BROER!-meetings.
   Iedere donderdag van 18:30 – 19:30 uur. Deze meeting wordt één keer in de week gehouden en geleid door de jongeren zelf. Altijd in de aanwezigheid van BROER!-personeel om zo nodig bij te springen en de veiligheid te blijven waarborgen.

Voor overige problemen, vragen enzovoort staat de deur altijd open! Wel is het handig om even te bellen van tevoren.

Wij behandelen

Gedragsproblemen 

Verslavingen 

Psychische problemen

Heeft u vragen over onze behandeling, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord! 

HET LEVENSVERHAAL
VAN EVA

“De enige manier om van die spanning af te komen was woede”