fbpx Skip to content
Nazorg

Bij ons tref je geen geen
stoffige psychologen

en muffe gespreksruimtes

Nazorg

Bij ons tref je geen geen
stoffige psychologen

en muffe gespreksruimtes

"Tijd voor een nieuwe koers"

Behandeling

Wanneer het tijd is voor verandering biedt BROER! een behandeling voor jongeren. Bij ons tref je geen stoffige psychologen en muffe gespreksruimtes. In tegendeel! Wij proberen met volle overgave als gelijken met de jongeren om te gaan. Wij geloven dat, wanneer we als één groep samenwerken, wij samen de mooiste resultaten behalen. En wanneer wij één groep zeggen, bedoelen we ook één groep. Of het nu gaat over de jongeren, coaches, behandelaren of counselors, samen werken wij vol passie en overgave! Wie wij zijn? Wij zijn BROER!

Voorlichting

De voorlichting van Wij zijn BROER! wordt altijd gegeven door een ervaringsdeskundige preventiemedewerker. Wij spreken vanuit onze eigen ervaringen en zijn eerder op zoek naar overeenkomsten dan verschillen. Door echt de dialoog aan te gaan proberen wij zaken duidelijker te maken en een stuk bewustwording aan de doelgroep mee te geven.
Aan de hand van uw wensen, kan er een passend interactief programma worden samengesteld. De preventiemedewerker zal zijn verhaal aanpassen aan de doelgroep. Zo geven wij voorlichting op scholen voor jongeren, ouders en leerkrachten. Daarnaast kunnen verenigingen en bedrijven gebruik maken van ons voorlichtingsprogramma.
Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over de voorlichting van Wij zijn BROER!? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Kies voor een
nieuwe koers

Direct hulp?

Telefoon: 085- 066 0800

Heeft u vragen over onze behandelingen, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend intakegesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord.