Voorlichting

Voorkomen.. Beter dan genezen!

Bij Wij zijn BROER! bieden we naast ons behandelprogramma, ook voorlichting over gedrags- en verslavingsproblematiek. Dit vinden wij belangrijk omdat steeds meer mensen te maken krijgen met deze problemen in zijn of haar omgeving. Meer kennis over dit onderwerp, zorgt voor meer begrip en herkenning en kan helpen deze problemen bespreekbaar te maken.

De voorlichting van Wij zijn BROER! wordt altijd gegeven door een ervaringsdeskundige preventiemedewerker. Wij spreken vanuit onze eigen ervaringen en zijn eerder op zoek naar overeenkomsten dan verschillen. Door echt de dialoog aan te gaan proberen wij zaken duidelijker te maken en een stuk bewustwording aan de doelgroep mee te geven.

Aan de hand van uw wensen, kan er een passend interactief programma worden samengesteld. De preventiemedewerker zal zijn verhaal aanpassen aan de doelgroep. Zo geven wij voorlichting op scholen voor jongeren, ouders en leerkrachten. Daarnaast kunnen verenigingen en bedrijven gebruik maken van ons voorlichtingsprogramma.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over de voorlichting van Wij zijn BROER!? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct hulp?

085 – 066 0800

Heeft u vragen over onze behandelingen, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend intakegesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord.