fbpx Skip to content
Voorlichting Wijzijnbroer

Wij bieden naast ons behandelprogramma,
ook voorlichting over
gedragsproblemen-
en verslavingproblemetiek

AANMELDEN
Voorlichting Wijzijnbroer

Wij bieden naast ons
behandelprogramma,

ook voorlichting over
gedragsproblemen-
en verslavingproblemetiek

AANMELDEN

Voorlichting

Bij Wij zijn BROER! bieden we naast ons behandelprogramma, ook voorlichting aan over gedragsproblemen, psychische problemen en/of verslavingsproblematiek. Dit vinden wij belangrijk omdat steeds meer mensen te maken krijgen met deze problemen in zijn of haar omgeving. Meer kennis over dit onderwerp, zorgt voor meer begrip en herkenning en kan helpen deze problemen bespreekbaar te maken.

De voorlichting van Wij zijn BROER! wordt altijd gegeven door een ervaringsdeskundige die hier werkt. Wij spreken vanuit onze eigen ervaringen en zijn eerder op zoek naar overeenkomsten dan verschillen. Door echt de dialoog aan te gaan proberen wij zaken duidelijker te maken en een stuk bewustwording aan de jongeren mee te geven.

Aan de hand van uw wensen, kan er een passend interactief programma worden samengesteld. De ervaringsdeskundige spitst zijn verhaal toe op de doelgroep. Zo geven wij voorlichting op scholen voor jongeren, ouders en leerkrachten. Daarnaast kunnen verenigingen en bedrijven gebruik maken van ons voorlichtingsprogramma.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over de voorlichting van Wij zijn BROER!? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Wij bouwen
een solide
fundering

Direct hulp?

Heeft u vragen over onze behandelingen, een aanmelding of wilt u contact opnemen met Wij zijn BROER! voor een vrijblijvend intakegesprek? Wij staan u graag telefonisch te woord.